Tuesday, October 11, 2011

~ aku giler lensa ~



Assalamualaikum..... =)

Dear all....harini baru rase nk update blog ni. tp nk citer pasal hari sabtu. ape lagi, aktiviti weekend lah. sepeti yg trtera kat tajuk entry kali nih. "aku giler lensa" aku je kot rase mcm 2. hahaha. ye la 2 agaknye kn. tajuk kemain....kelas ko jah...!

sejak bile aku sedar penyakit giler lensa nih.? ntah. lupe nk tgk kalendar hahaha. mengong...! start blaja kat poli dlu rasenye. suke je tp beposing xretik2 pon. muke pon xfotogenik. perasan je lebeh. ape? asal korg angguk2....kurang asam. kalo hebat tentu muke aku kat front page majalah skrg ni kn. ini nk masuk majalah mangga pon blum tentu lagi. huahaha. ahh. melayan sgt, kn dh kuar tajuk....(rasenye setiap entry aku akn kuar tajuk. itu mesti. *muke tak berminat~

Hari sabtu baru2 ni En. Luv Heart aku bwk pegi putrajaya. katenye bley lah nk snap bnyk2. ape lagi aku pon sebok lah dok fitting baju kat umh. giler gedix. hahaha.


Time nih kat jambatan putrajaya. kate Encik L.H. aku kat cini cantik jgk tgkap gamba. bajet camera DSLR konon. padahal digital aje. muahaha...!!!
















Tak ketinggalan encik L.H. aku pon nk beposing jugek. cewah bejalan dgn penuh machonya...hahaha.
















                                                                          




Konon nak tiru posing mcm dlm magazine. mcm xjadi jerk....euwww....!!!












Kami pegi putrajaya berdua je ok...!!!
mesti korg tertanya-tanya kan sape snap pic kami.
ape...??? tak pon. ahh aku nk bg tau jgk. mmg pegi berdua.
so set self timer lah utk snap berdua. wakaka.


Kat FB ramai yg kate pic aku mcm pre-wedding punya pic.
yeke...???
kire terror lah aku kn bley posing & edit ala2 pre-wed punya pic.
riak. riak. !!!


Nasib baik lah encik L.H. aku sporting.
melayan kn aje prangai aku yg kadang-kadang kebudak-budakan ni.
kredit to encik Luv Heart. *sparkling eye~


Halamakkk.
pic nih. aku tatau mcm mna boleh dpt idea posing cegini. ngeee~
ape-ape pon. nice jugak. *sparkling eye~
masuk bakul angkat sendiri. !!!



Ok. ni last pic berdua. jangan muntah eh. =P




Haha. aku yg suruh die buat mcm ni. nakal kan. ngeee~

Turn aku la plak. tak abis-abis ngn BB pink 2.


Ok. nak balik dh. tata...
lambai lah. tak nampak ke aku lambai ni.
=D







::... sakit mulut. tapi tangan rancak jgk menaip. ngeh...ngeh~ ...::

No comments: