Monday, October 31, 2011

~ Fridge Magnet from Cambodia ~

Assalamualaikum....=)


Haritu manager aku pegi Kamboja atas urusan kerja. so after one week (wahh..speaking kau mak jemah) dia pon masuk ke office semula (skema lah plak kosa-kata-aku. muahaha)

dah-dah-dah. henti kan karut-marut-merapu kau.!!!

ok. aku cube serius. alaa korang...jangan la buat muke stress camgitu. aku sedang berusaha serius nih. tolong lah bagi sedikit kepercayaan korang tuh. =P

Ini first time aku dapat souvenir fridge magnet. tetibe rase macam nak kumpul fridge magnet plak pasni. so sesape yang pegi melancong tu kan. and yang bemurah hati nak kasik kat aku souvenir...bleh la beli FM kat aku. (cehh...bajet macam laa ade orang nak kasik kat aku FM. perasannn tahap opah tenok la ko nih ain. miahahaha~ )

Tak pe-tak pe. sekarang ni aku izinkan korang nak gelak tebahak-bahak-termuntah-muntah kat aku. aku nak kumpul FM plak lah pasni. korang tak caye? nanti, korang nantikan FM ke-dua aku dan yang seterusnya. hehehe~ (semangat kemain)

FM cambodia. TQ to my Manager....
FM pertama aku ni...
pencetus & pembakar semangat aku nak kumpul FM.
(*_*)v  ---------> sparkling eye
















::....jangan hangat-hangat taik ayam sudah....::

No comments: