Tuesday, October 11, 2011

~ sakit rahang ~

Assalamualaikum....

Korang pernah dengar or alami sendri tak rase sakit bile bukak mulut or kunyah makanan.??
senang citer jaw pain laa.
adusss. ini yg sedang aku alami sekarang.
huhu...sakit derrr.

mula-mula aku igtkn just ulser. sbb aku ni kire sahabat baik jgk lah dengan ulser dlm mulut ni.
sbb 2 die suke dtg melepak2 dlm mulut aku.
jangan laa gelak. aku tak buat lawak. sakit nih...
*pandang dgn ekor mata~

bedasarkan kekuatan memory otak aku ni.
se-igat aku hari sabtu haritu aku makan Quater Pounder with Cheese kat McD
mlm 2 aku dh rase sakit2 sikit.

**kau yg makan gelojoh kot. nak salah kan burger yg xbedosa 2 plak. muahaha.**

dah mula-mula tu igtkn ulser. so aku pon biarkn aje lah.
masuk harini, hari yg ke-3
still blum hilang sakit. masalahnye time nih laa selera melantak aku melompat2 kegembiraan.
nak makan sakit mulut plak nk ngunyah. harap bersabar lah wahai selera yekk.
makan bubur aje lah kite. ~

Di sebabkn sakit yg sedang menari-nari dlm mulut ni, aku pon terdorong utk pegi klinik.
ahhh. xtahan dh. nk mkn pon susah. huh...!
pegi klinik, doktor ckp sakit rahang.
rahang lari or terseliuh. lebey kurang gitu lah.


** suke hati aku je buat bahasa sendiri~




Ntah mcm2 ubat doktor tu bg td.
Tp satu pon aku blum mkn sbb blum mkn lagi dr tgahari.
yang ubat batuk 2 plak aku mintak.
sbb aku pon besahabat baik ngn batuk & sakit tekak.
mmg mereka rajin melawat aku. muahaha.










::... pesanan penaja :- jagalah kesihatan kita. sekian~ ...::

No comments: