Friday, November 11, 2011

~ aku ponnn nak jugakkkk....!!! 11/11/11 ~

Assalaaaamualaikummmm.... =)

Haishhhh......harini aku sempat berblog walking jap walaupun aku agak BZ minggu ni and berlarutan ke minggu depan. ape kejadahnye...!!! well keja....biaselaaa kn....ade time BZ, ade time duduk goyang kaki sambil kunyah kopok.

Aku bukan nak citer pasal makcik jual nasi lemak kat tepi office aku nih.
Bukan jugak pasal ape yang aku beli kat jusco petang semalam.
Apetah lagi pasal ramalan cuaca minggu depan.
ok...! cukup kau nak merapu. aku tampo kang beputor 360 darjah kot. :p

Harini aku tengok ade beberape blogger sebok dok citer pasal 11/11/11. apekah...??? so. aku pun nak join the group. haha.... kat paper pon nak citer pasal tarikh ni. kat FB jangan cakap lah. harus lah friend-friend FB aku berlumba-lumba-macam-ikan-lumba-lumba nak update status pada tarikh ni. uhhhh.....apekah....???

istimewa sangat kah.??? bagi sesape yang kawen pada harini bagi diorang special-like-burger-king la kot kan. ntah, aku tak tau....aku tak kawen lagi. hahaha~ bagi aku biase jerk harini. macam jugak semalam, kelmarin, tulat, tungging. eh? ade ke? memandai-mandai je aku. heeee~ bangung pagi, siap-siap pegi kerja.

Same je kan macam tahun lepas, 10/10/10. dah tu dua tahun lepas 09/09/09. tagi tahun lepas 08/08/08 dan sebelum-sebelumnya. korang kire sendri. malas aku nk kire. ok lah. buat lah ape korang suke pade harini.

ape? tak de ape nak buat.? ok. boleh sep-sep-tom-tom ngan aku. hoho~


Dah-dah aku tak nak mengarut panjang-panjang. aku dah lame tak update blog. aku bz ok. bukan aku malas. jangan menuduh aku yang tak berdosa. banyak nak citer sebenarnye. tapi tengok lah keadaan dan tahap kesibukan aku macam mana yek. aku tak de kat office minggu depan. so jangan rindu ake sangat-sangat ye. (cis...! sape nak rindu kat kau. perasan je. en.luv heart je lah kot yang nak rindu kat kau je pon. muahahaha)










::....dah-dah. aku bz. nak sambung buat keja....::

2 comments:

naem said...

very cute blog. i love it. check my blog
http://akunaem.blogspot.com/

~ cik AiN pinky ~ said...

tq.... :)