Thursday, November 24, 2011

~chocolate moist cake~

Assalaaamualaikummm....=)


Harini entry jom ke dapur. apekah...??? waktu kerja.??? ye. ye. aku tau.....aku pon kat office ni. haha~ camni...pagi tadi aku sempat berblog walking. pastu aku terbace lah entry dari blog G A D I S K A R A M E L pasal kek coklat moist.


wahhh....teruja...!!! ngeeheehee~


Kek chocolate nih mmg favorite aku lah. so bile tgk pic kek tu td rase teruja and meleleh air liur. haha~
so aku pon minta la resepi nye. then beliau pon buat la entry atas permintaan aku.

Yang buat aku teruja tu sbb faktor spesifik gamba yang beliau letak tuu...kau tengok. kau tengok. meleleh air liur tak.?



ape.? tak.?  ok. korang bukan peminat kek coklat agaknye. aku paham  *muka tunduk~




Aku lentok bile tgk coklat die yang melimpah ruah kat pinggan tu....jangan gelak kalau aku kate, tabiat buruk aku suke jilat coklat yang lebih-lebih kat pinggan or bekas die.

oittt...bukan jilat pinggan la...tak senonoh betul.! jilat jari aku laa haha~




TQ gadiskaremel =)



Kalau korang pun berminat nak try klick la pic ni utk amik resepi =)













::.... bile agaknye aku nak buat. kat umah sewa tak de oven plak. kene beli oven ke.??? hehe~ tak bley tahan nih...esok beli lah kek coklat moist kat pasar jalan tengah hehehe~....::

5 comments:

Myra Jay said...

Whooaaaa sedapnyer.. :-)


Ain, baru dapat jumpa blog Ain, ni pun dari kak Amy.. :-) Aritu terlupa Ain pnya blog..heheee

Myra Jay said...

Myra p search nurulainolain, qhupanya nurulainainol..heheee, terbalik :-)

diana said...

tak de oven buat yang versi kukus punye..:p

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

~ cik AiN pinky ~ said...

kak myra: itu laa punye dok mencari last2 ain jumpe dlm blog kak amy...

diana: serba kekurangan....hehhe...last2 ain pegi beli kat bazar je...haha..

Aku mad: haiii salam kenal... =)