Friday, November 18, 2011

~hari makan-makan~

Assalaaamualaikum...... =)

Fuhhhh.....!!!

*Kesat peluh kat dahi~

Lamenye tak hapedate blog. busy..??? hohoho. aku bz. ya. aku bz..... harini baru dpt tenangkan otak. banyak entry aku nak post. tapi aku tak sehebat blogger-blogger yang expert buat auto-publish. hehe. so pale hotak aku laa jadi kotak simpan entry.

wooo~ kenape aku tak draft je entry.???

sebabnye aku nak menaip pon tak sempat. nampak kan. nampak kan tahap ke-busy-an aku.




ok. cukup-cukup buat muke kesian korang tu. aku bukan nak meraih simpati, ape tah lagi meraih undi hahaha~



aku nak citer sikit pasal raye haji haritu. aku nak buat korban.? tak....bukan...bukan....duit tak cukup lagi kot. hehe...

kat rumah aku dah tiga tahun berturut-turut apebile raye haji or raye korban baru kami buat open house. orang dok berebut buat time raye puasa. tapi...! kalo famly aku slalu buat time raye korban. ape motif...??? sebabnye famly aku berniaga. so kalau raye puase tu agak bz nak prepair untuk open house. so time raye haji lah baru sempat nak plan bagai.

ape je yang di plan.?

hah...tokwan aku. die salah sorang bilal kat kampung and pak sedare aku plak meniaga so orang kampung agak mengenali lah famly haji yahaya nih. hehe.

agak belagak citer aku. ye...ye....stop buat muke tak berminat. sangat keji. haha~


so daripada cerita mak aku. tokwan aku dah suruh adik aku buat kad jemputan. wahhh kelas kau jah. dah mcm rumah VIP siap kad jemputan bagai. haha~ tokwan aku jemput satu kampung kau tau toqqq....!

dua khemah tepacak kat laman umah aku tuuu. macam-macam makanan lah ade.

*korang jangan tanye kat aku mana gamba makanan sebab aku terpisah dengan kamera haha~ tak sempat aku nak snap-snap picture bebanyak nye haa...

aku pon ape lagi. makan tak hingat lah. kenyang tesandar beb....

layan je lah pic ape yang ade =P



aku...harus lah beposing =P




adik-adik aku sebok dok prepair kambing bakar.
wow....!!! terangkatttt



No comments: