Friday, November 18, 2011

~penang ----------> kursus lagi.??? ~

Assalamualaikummmm...... =)


Hampir dua minggu aku dok kalut buat persiapan untuk kursus. apekah.??? hoho. aku nih tukang buat modul kursus. skali pandang dah macam akak kedai photostat dah aku kat office. hari-hari dok becinta dengan mesin photostat.

Tahun lepas kursus kewangan. kalini kursus kualiti dan akta perintah beras pulak. hah. apetuh...? perintah beras.? beras pandai bagi perintah ke.? hahaha~

Bukan laa dah nama nye macam gitu. kursus ni untuk pemborong-pemborong beras. jangan tau packing je. kualiti kena tau jugak. kang bile kena saman dengan kawalselia jangan gebang-gebang plak nak marah kan. hohoho~ korang paham ke ape yang aku dok bebel. =P

cmni lah. senang aku citer dalam bahasa pasor nye. beras yang kau masak tu ade gred-gred nye. sbb tu ade yang mahal, ade yang murah. so kursus ni nak ajo la pokcik-pokcik and mokcik-mokcik tokey beras ni mcm mna nak bezakan beras yang kualiti bagus dengan yang tak bagus.

Hamek....jenuh nak tesembul bijik mate tenang beras sebijik-sebijik. haha~ kesian pun ade tapi best ape. pengalaman kan. Bagi aku best laa. tengok plak gelagat orang ni kan. macam-macam kerenah.


Aku outstation ke penang 4 hari. ini masa hari isnin.
sampai je penang, terus ke gudang bernas di perai.
ape lagi, korang nampak tak beras tu. aku kena packing beras la toqqq...


Untuk segmen ni aku lah yang berkuasa. hahaha~
aku amik acara pendaftara. yelaa ini lah bahagian aku tiap kali anjurkan kursus.
mai-mai-encik-encik-puan-puan~
daftar dulu sebelum masuk


1st day kursus. ini la antara committee yg brtanggungjawab and bertungkus lumus untuk kursus kali nih


Hari ke-2 kursus. sibuk nye laa aku.
eh.eh...ke buat-buat sibuk tuuu


Free style. hohoho~

No comments: