Friday, December 16, 2011

~ AKHIRNYA.....!!!! dapat jugak tengok ombak rindu... =) ~

Assalaaaamualaikummm.... =)


Setelah dua kali cubaan aku nk tengok ombak rindu gagal......akhirnya...akhirnya ye, cubaan kali ketiga bejaya. dapat jugak aku tgk ombak rindu hari sabtu lepas. kalau tak mau cakar dinding tak dapat tgk kat panggung. (tetibe~)

Tu kire cubaan ke.??? hehe~ takde laa cubaan sgt pon....lebih kepada KEJUTAN aku rase. hehehe~

Camni Al-Kesah nyerrr. Hari jumaat lepas. after waktu keje encik luv heart dh janji nk g tgk wayang ngn aku. ombak rindu la ape lagik. hehe~ pegi laaa wangsa walk. hamek kau...! tiket sold out.....yg pukul 7.10 p.m. jgn habaq laa...mmg dah sold out. yang 9.45 p.m. pon sold out jgk. YANG midnight pon dah selling fast. giler kentang....!

Nasib baik aku tak taruh harapan 200%. kalau tak............mau aku nangis hentak-hentak-kaki. *sengal~

OK. sudah. tak payah poyo sangat kau cik pinky.



So tak pe lah. dah tak dapat tgk tu aku ckp kite pegi tgk lain kali je lah. then si Dia ckp sabtu or ahad kite try lagi. ok. no problem. senyum lah aku..... =)



Petang Sabtu.........


Tibe-tibe si Die ajak kuar. ooo maybe saje nak jejalan. ok lah. kat umah pon aku melepak tgk tv, mkn, tido je kan. so ptg boley beriadah daripada meniaga taik mata. haha~


Ondaway......aku tak tnya nak kemana. katenye nak ke WWM. dlm fikiran aku "ehh nak try tgk tiket lagi ke...? takpe lah tak harap ade pon"

Tibe-tibe hulur tiket kat aku. baca-baca-baca. wahhhh!!!! ombak rindu lah. weheheeee~ senyum sampai telinga lah mak jemah oiii.....haha~

Walau pon aku dapat seat 3 dari depan. ade aku kesah....janji dapat tgk kat panggung. baru puas.

And walau pun encik luv heart tu dok buat lawak time aku nak feeling-feeling sedih sampai aku tegelak-gelak. takpe-takpe aku still dapat kuasai feeling aku. haha~

By the way thank's to him coz blanje aku tgk ombak rindu. so sebagai ucapan terima kasih nye aku blanje lah die pizza hut pulak pas tgk ombak rindu. yelaaa pas tgk wayang laporr le plak. hehehe~


Best sgt. sgt. sgt...


Orang yg bertanggungjawab buat aku tekejut
opocottt...! =P





::... dalam perancangan, aku nak beli novel ombak rindu. simpan buat koleksi =D ....::

No comments: