Friday, December 9, 2011

~ char koay teow sg. dua ~

Assalaaamualaikum...... =)


Aku nak sambung story kat penang lagi...hehe~ selain pegi bekerja, time mlm keje ape nye...keje mengenyangkan perut laa kan... =P so...mase kat penang sempat laa aku pekena Char Koay Teow kat Sg. Dua. pehhh...mmg besttttt (cehhh...buat jakun mcm tak penah mkn CKT Sg. Dua =P)


Kalau korang ke penang blah seberang jaya tu boleh laa nyinggah-nyinggah makan kat cini. siap masuk utusan lagik. ade website lagi gitu.....

Mase ni aku ikut officemate aku, die nak jumpe membe blogger...so aku pon kebetulan berdua je perempuan ngan die yang kena g penang ni. sambil-sambil g makan tu aku pon berkenal-kenalan la ngan kwn blogger officemate aku.... =) *klick SINI kalo nak melawat blog beliau

Tengok laa betapa pelahap nye kami bertiga.....licin habaq hang... =P
Aku ngan kak amy (officemate) oder yang special punye...sbb tu ade telur.....








:::....bile laa nak g mkn lagi ntah....hehehe....:::

2 comments:

mama tisya said...

lprrrrrrrrrrrrrr...tk cukup 1 pinggan...hehehe

~ cik AiN pinky ~ said...

tau tak perrr....sedap nyer....tak dapat kal kl ni. teliur bile teringat. hehehe~