Friday, December 16, 2011

~ fridge magnet penang + jalan-jalan penang ~

Assalamualaikummm.... =)


Ini last and penutup citer aku masa kat penang. last aku nk citer ape yang aku sempat beli mase kat penang. and mane aku pegi sebelum balik KL.


*kesat peluh~ lame giler baru nak abis citer penang. harus lah. aku baru balik melaka. pasni citer melaka plak hehehe~


Malam sebelum aku balik KL aku pekena mee udang. pas makan-makan aku ke batu feringgi. nak masuk ke pulau naik ferry plak tu malam-malam. name pon jalan-jalan kan. harus lahhh....


Selamber je. nak begamba kena tak tau malu. =P

OK. ingat lagi tak kat entry aku yang dh agak lame. pasal Fridge Magnet (FM). haaaa~ hobi baru aku. =)
Ini antar FM yang aku beli mase kat penang haritu. so dari melaka pon of coz ade. nnt aku story.
yang warne PINK tu FM pertama aku beli. and FM pertama yang menghias Fridge aku haha~
Aku beli sbb aku suke dgn kate-kate kat FM tu.
kirenya sebagai semangat laa... =P











::... pasni nak citer pasal outstation kat melaka plak =D ....::

2 comments:

Myra Jay said...

Cantik gak yang pink tu :)
Pembakar semangat kan ;)

~ cik AiN pinky ~ said...

betul2....ain suke kate2 kat FM tu...hehehe