Friday, December 9, 2011

~ jeruk lagi....sape nak mkn..??? ~

Assalaaaamualaikummm.... =)



Fuhhh....!!! *kesat peluh di dahi~


Akhirnya aku dapat siapkan jgk keja-keja aku sebelum berangkat ke melaka minggu depan utk kursus.....letih..? letih laa jugak....tp aku kan punya height level stamina.......miahahaha~

Ingat tak pasal aku pegi kursus kat PENANG haritu...? belummm......citer aku kat penang blum habis lagi...aku belum citer lagi pasal char kueh teow, pasal mee udang lagi, pasal naik ferry segala...hehehe~ sabow-sabow.....satu-satu. aku kan bz women *euwww~pelizzzz =P

Mase pegi penang haritu aku sempat beli ole-ole dari penang, kalau sebut penang ni biase laa...ape lagi...jeruk laa kan, aku ade beli jeruk buah salak, kedondong, buah pala ang mix punye jeruk. ape...?? banyak nyerrr....? memang pon. nampak mcm aku ni penggemar tegar jeruk je kan...? kalau korang bepikiran sebegitu, baik korang hapus kan ia segera....sebab aku bukang penggemar jeruk. aku penggemar menghabiskan duit je..... =P

Aku beli tu sbb nak bg kengkawan, and family aku pon bercadang nak dtg KL....so boley bagi mak aku....aku kan murah hati....ehh no,no,no bukan hati aku jual lungguk kat pasar malam....aku pemurah laa... =P *euuwww~


Bukan bermakna aku tak makan langsung, makan je tp sikit. so harini dapat plak lagi jeruk dari pemborong penang. die siap post lagi sekotak jeruk ke office aku. bahagi laa sorang satu balang, SAPE NAK MAKAN NIH...???













::....kecut perut aku tgk...teliur jgk ni...hehehe~ to kak amy jeruk anda berada di atas meja ye....hehe~ ....::

2 comments:

mama tisya said...

tlg simpan dlm peti ais..jgn ler ltk atas meja..bersemut..hehehe..eh saper bg..mamu ke?

~ cik AiN pinky ~ said...

sape lagi bg...mamu kak amy tu ler...siap post lg...igt kn amende laa brg nk kena amik kat admin rupe2 nye itu...hehehe...