Friday, December 2, 2011

~lunch pulut kuning~

Assalamualaikummmm....=)



Kat office aku ni kalau hari jumaat ade pasar kat Stesyen Monorel Raja Chulan. kitorg kat cini panggil pasar jalan tengah. aku tak atau ape sebab dah orang panggil camgitu aku pon follow je la. bak kate salleh yaakob "i Follow U..."

Maklum laa kan, hari jumaat rest kan 2 jam. so utk buang masa dengan tak berpaedahnye pegi la jejalan sambil jalan-jalan carik makan kat sane. haha~ Kat pasar tu mmg macam-macam-ade....especially barang-barang wanita and accessory wanita. pengunjung die pon sure lah golongan wanita paling ramai.


Kalau dulu aku nak shopping tudung or beli shawl aku slalu pegi kat masjid jamek. ini dah tak payah masjid jamek dah. belambak-lambak shawl, skirt, tudung, blaus and mcm2 lagi lah. best kan...? mmg best. duit aku pun mengalir dengan BEST sekali. padan muke aku...!


Ini luch aku utk harini... =D


Ape...? aku begurau..? betul lah....aku makan pulut kuning lunch harini. bukan buang tebiat ok. saje je...hehe~ aku ni dah mmg penggemar pulut. kalau time raye mmg wajib aku bodek mak aku suruh masak pulut. pastu kadang-kadang sampai kena buat dua kali.

Aku beli pulut kuning lauk ayam. reger die RM5....mahal tak. mmm...boley tahan la kan. tapi ayam die dua ketul tauuu....wing plak tu. *wink...wink...wink...sparkeling eye~


















::....halamakkkk kena pulut, jap lagi aku menguap laa jawapnye nih.....::

No comments: