Friday, December 9, 2011

~ mee udang Sg. Dua pulakkk ~

Assalamualaikummmm.....=)


Entry makan-makan lagik...... =D  time ni still kat penang lagi. ini malam ketiga aku kat penang and malam penghabisan lah kirenye. malam pertama kat penang aku dah belasah Char Koay Teow, malam kedua makan besor kat Puncak Mutiara Cafe, so malam penutup ni makan laa mee udang pulak. Yang kali ni sedare kak amy plak yang bawak. Aku ni keje nye mengekottt je...hehehe~


*Abaikan muke pucat lesi aku~

Memang sedap mee udang kat sini, udang besaq-besaq wooo~ pastu fresh plak tu. Aku ngan officemate aku harus lah amik yang special. sbb kitorang kan mmg special. hahaha~
sekali 6 heko udang dalam pinggan, besor-besor plak tu. =D

Kalau sesape nak try mee udang kat penang ni boleh laa pegi sini =)

2 comments:

mama tisya said...

terbyg2 lg mee udang nye..yum2

Anonymous said...

Nyummm3....kena pegi penang lg lah nak dpt mee udang best mcm ni... =)