Monday, January 16, 2012

~Wedding BFF & Gathering "geng rusuhan" ~

Assalaaamualaikum..........=)


Aku letih.
Bahu lenguh. (*tetibe~)


Bajet nak mintak simpati. buwekk =P


Gaya macam dah lame gegilers aku tak hapdet blog ni kan. *ye, terimas kasih utk yg angguk pale. nah amik lolypop~



Ye.Ye. Ye......Aku buzy. BZ ke.? Agakkkk laaa. aaagagagaga~ =DD
Betul lah. Aku nak holi-li-li-day next week. So....aku kena lah siapkan keja-keja-keja aku yg betimbun & menimbun. (*bajet giler BZ. hahahah~)


OK. OK. OK. Banyak sgt aku melalut. 
Cukup sikit-sikit.



Aku sepatutnye hapdet entry ni dh lame. Tp aku dok peram-peram. Bukan stakat masak ranum. Dah naik lebam dh. hohoho~


Atas permintaan BFF aku jgk aku HARUS hapdet entry ni.
to. Nad. "Sorry coz lambat, alaa hapdet awal2 pon ko mne dan tgk kan. Kan ko ngah exam. hehehehe"


OK. time cuti krismas thn lepas. Betul lah. 2011 tahun lepas la tu kan. haha =P  Aku menghadiri wedding salah sorang BFF aku kat gombak. So selain pegi wedding, kitorang ber-gathering lah geng-geng "rusuhan". Asal aku kate "rusuhan".

Time aku blaja dulu. kitorang ni ade tubuhkan GENG. Nampak mcm Gengster je kan. wooo korang silap. Geng aku glamor jgk dlm class. coz nama geng kitorang unik.

Ape geng anti lelaki.?
Sorry bhai. Kalo anti lelaki takde lah dlm class aku tu ahli geng aku yg pertama catat rekod tamatkan zaman bujang.

Nampak kan. Nampak kat situ sangat tidak anti lelaki.


What.??? geng gedix.??? 
Jap.....aku PK. mmmm....CP. CP. je...tempias kena tepi bahu. =P



Takde lah. kitorang terkenal sebab kitorang agak kecoh-kecoh dan riuh-rendah dlm class. pastu banyak idea giler-giler. so pasal name geng yg unik tu. geng kitorang bergelar "BANNIL" gabungan nama semua. haha=P
Tak sangke still gempak smpai skrg. ingtkan berkubur dah bile masing-masing dah grad.

OK. TO lovely nadia. this for u dear. layan pic ok. =)

Niesa & her hubby~

Antar ex-classmate Dip.Marketing Bach05 yang dpt datang







Haa ini BANNIL geng yg aku ckp td.
Tapi tak cukup lagi dua org.






OK. 3 dah selamat....
3 Lagi coming soon =P
Gaye aku pangkah tu macam tersingkir acara lari dalam guni je kan. hahaha~












::.... aku nak sambung buat keja. tata~ ....::

5 comments:

nUrUL NaDiA said...

walaupon anda lambat hapdet tp sy tetap nk ckp tq sebab hapdet entry nie utk sy..

O CIKTEDDY said...

sonoknya tngok org kawen.haha

~ cik AiN pinky ~ said...

O CIKTEDDY : kan3....hehe. cepat2 lah kawen kalau mcm tu. =D

Teenager Housemaid said...

whoa...sebenarnya best kan macam ade groupie macam ni..teehee~
whoa, macam tersingkit daripada calon menantu pilihan pon..
ekekeke. *kidding, jgn mara ea* :p

~ cik AiN pinky ~ said...

haha...tu laa pasal. betul jgk. mcm tersingkir calon menantu pilihan. ni sbb kurang AFUNDI lah nih. ngahaha~ *tak marah pon. gurau2 ni bley buat kite happy ;)