Friday, February 3, 2012

~ Terpengaruh ~

Assalaammuaalaikumm.... =)


Fuhhh...lame jgk rasenye aku tak hapdet blog. ngeheee~


Semalam aku dah terpengaruh lepas bace blog beliau. Dah beberape kali aku bace pasal entry tu. Tp entry semalam agak meruntun jiwa aku. ngahaha~



Sape eh?
Klik SINI


Haha~ pastu entry yg aku cakap tu plak entry INI


Amacam? dah check it out =P



Itu laaa last time aku tak laa tepengaruh sgt. Tapi ntah ape jampi serapahnye sampai aku pon...................................................................




See....!!!
Kan aku pon dah beli jugak GARRETT POPCORN  =P



Punya lah kuat kesabaran aku.
Tunggu sampai rumah baru aku makan. Hahaha~
Aku beli yang small size je. jadi laaaa.
Nak rase kan. Dah kate popcorn mahal. So beli yg kecik pon cukup =)
Aku beli flavor Caramel Crips. Harga die plak utk small RM16.00
Harga die boleh mencecah ratusan ringgit.
Sape yg sanggup beli sampai beratus-ratus ringgit tu mmg GILER popcorn lah...haha ;)
Aku tak laa sampai tahap tu. Just nak rase coz office mate aku nih dok heboh-heboh kat blog yg popcorn ni sedap. haha~



Aku pon simpan dlm Tupperware. Yg kecik tu senang aku usung bawak pegi office. Hehehe~














::.... Nanti ade duit lebih-lebih boleh beli yang flavor lain plak. =D  Tak boleh beli selalu ni. Sbb mahal. hehehe~ And satu lagi jgn makan banyak sgt. Nnt kena kencing manis sbb manis sgt hahaha~ =P ....:: 

1 comment:

mama tisya said...

yum@..mmg sedap tp mkn skit...tp kalo small size lahu je abis...hehehehe