Thursday, March 8, 2012

~ Lame tak ber-boling ~

Salam......... =)


Sejak-dua-tiga-empat-lima-dan-enam-menjak ni aku macam kureng nafsu berblog.
Owhh maksud aku tulis blog ye. Tolong jangan pesong akidah sangat.

Idea aku macam suam-suam-soya je nak mecipta entry. Ok lah. Baik ade dari takde langsung kan.
Nak tunggu ape pon aku tak tau. Tunggu gajet baru kah??? hahaha~ Tungguuuuuuuuu....!!!! (*Buat muke suspend skang!!!)

**************************************************************************************************************

Amboi kauuu.
Hamekkk.
Panjang kata-kata-aluan aku. Ni yg aku kate takde idea sgt? Rase nak lempang je. (*Ehh...hilang kesopanan)




Jap Jap. Aku nak citer pasal bowling td kan?




Hah. Cakap pasal bowling. Memang dah lame la wehhh aku tak main bowling. Tak silap aku last aku main mase reunion dgn budak-bedak skolah aku tahun 2010.

Sebab tu aku macam gerun nak join tournament bowling office aku. Bak kate tredmark aku lah. Kalah itu pasti.


Aku gerun kekalahan aku akan menyumbang kekalahan kumpulan. And aku terbayang aku akan dibaling utk jatuhkan pin-pin boling oleh seorang demi seorang ahli kumpulan.

Nampak tak dah bertapa jauh aku berangan dan racun fikiran sendiri. *picit hidung. menyelam~


Setelah dapat boyfrend baru. Tahun 2011 ni.  WAH STETMENT...!!!! *gullpp telan racun~
Takde kene mengena pon. Haha. Saje aku kasi impak maksima je supaye kau terbeliak mate bile aku ckp mcm tu.

Dah.
Sambung balik.


Haritu aku kuar lah ngan BF aku. Jalan-jalan kat OU. Nak tgk wayang mcm takde citer menarik. Rase macam nak baling bola bowling. So layannnnnn.


Aku dah lah pakai skirt.
Cey cey cey. Kau boleh bayangkan?
Seorang gadis kecik. Pakai skirt Pink dan ber-shawl. Pakai kasut bowling. Main bowling.
Sungguh macam ratu.

Orang kate kitorang punya speck by 1 free 1.
Kejam!!!

Nampak anggun bukan?


*Moral value of the story~ dulu tak amik pendidikan moral










:::....Aku gian main boling skang ni. Jangan fedap. Aku bnyk merapu je entry ni ....:::

No comments: