Thursday, March 15, 2012

~ Pekena Beriani Asif Bukit Bintang ~

Salam........


Tengahari td aku lunch sakan.
Makan besar....!!! Hehe~

Ade office mate ajak pegi makan kat restoran Pakistan katenye.
Aku mengikut aje. Dah orang kate nak belanja kan.
Rezeki jangan di tolak..... =)



Tempat nye belakang Fahrenheit Mall....
Kalau jalan kaki boleh short-cut ikut Fahrenheit tu.
Kawasan die dekat perumahan. And kedai die pon renovate daripada rumah di jadikan restoran.

Ni pic yang aku Google...
Kasi impak lebih jelas





Aku makan Lamb Shank
Harga die RM 16


Ayu pulak makan Dum Beriani Chiken.
Harga die RM 16 jugak.

Kitorang Add-On BBQ Lamb & Sayur ni.
Aku lupe name sayur ni.
Lebih kurang macam jelatah laa. haha
Tapi die buat style Pakistan.


Biase nye diorang akan suggest air ni.
Mango Lasi. Harga die RM15 satu jug.
Rase die sedap. Tak muak langsung kalau korang minum banyak.


Haa ni lah org yang belanja kitorang makan.
Thank's En. Shobri. =)

Sebelum & Selepas makan. Harusss lah posing posing...
















:::.... Terima kasih daun keladi, Ade duit lebih nanti belanja kami lagi. =) ....:::

2 comments:

mama tisya said...

amboi2...mkn menu arab ye..mango lassi mmg sedap...yum2

~ cik AiN pinky ~ said...

kan2. sedap kan.
Ketat perut mkn semalam. nyumm3... =D