Saturday, April 14, 2012

~ Giler Kentang ~

Salam.... =)


Aku sure ramai yang suke makan kentang kn. Nak2 plak kentang goreng.
Ok. Aku adalah salah seorang yg giler kentang.
Aku pernah mencatat rekod makan semua jenis kentang yg ade kat KFC dalam satu hari.
Giler tak? 

Kat KFC ade 3 jenis kentang je. Kentang Goreng. Wedges & Mashed Potato.
Aku oder tiga2 jenis kentang tu. Makan. And habis time tu jugak. hahaha~ Ye. aku sangat giler dengan kentang.

So harini aku jalan-jalan ke Sunway Pyramid.
And terjumpa satu outlets potato.
Namenye.................





Haa...Crazy Potato!!!

Sedap wehhh...!!!

Aku pon sebenarnye 1st time perasan bende ni. Mase tgk terus teruja nak try. Ye laaa aku kn giler kentang. hehehe =P



Aku oder set combo. RM 11.90 Ade Kentang Goreng, Onion Ring & Air. Aku amik air grape.
So aku dgn en.buah hati share je. coz baru nak rase kn. Kami berdua mmg sangat suke makan kentang. hehehe~

Commen aku memang sedap lah.! Beliau pon kate begitu. And lain kali boleh makan lagi nih. =D

Setakat ni kat Malaysia ade 7 outlets.

One Shamelin
The Gardens Mall Mid Valley
Berjaya Times Square
1Mon't Kiara Shopping Mall
Sunway Pyramid Shopping Mall
1 Utama Shopping Centre
Paradigm Mall


Okey. Korang boleh tengok-tengok kat web site die. Click SINI 





Ade sesape dah pernah try tak kentang ni....?

4 comments:

mama tisya said...

mkn tu jd bertambah2222 giler tk..hahaha

mmg giler kentang tul ni..tk pernah try

~ cik AiN pinky ~ said...

Giler. Giler nak makan lagi ni. haha..onion ring die sedap ok. Tak muak mcm A&W kalau kite makan banyk2...hehe ;P

fyna said...

ok..kedah tak ada =.=

~ cik AiN pinky ~ said...

hehe...cool kak fyna cool...kene turun KL lah mcm tu... ;)