Tuesday, April 3, 2012

~ Pavlova itu sedap!!! ~

Salam...... =)



Jumaat lepas office mate aku bawak balik Pavlova ke office.
Sebelum tu die bbm aku tanya nak pavlova or tak?
Giler tak...aku mane penah tolak rezeki kot. hahaha~ *Gelojoh~ =P

Ok. Koman sikit aku nih. Orang lain dh lame kot makan Pavlova.
Tapi aku baru 1st time nak rase. =P
Sebelum ni aku penah tgk kat blog-blog pasal Pavlova ni cume belum dapat rase lagi.
Tapi ok laa jugak at least aku tau Pavlova tu kejadah ape.
Kalau orang tnya natang ape Pavlova tu? Aku boleh jawab sejenis makanan....
Kalau aku jawap sebuah comforter ke, tak ke haru biru. hahaha~


Pavlova.... nyummm3...

Ini pulak Red Velvet.
Ini pon 1st Time aku makan. hehehe
By the way....kedua-dua nya sangat sedap ok!!! =)


Nyummm3....... ;)














:::.... Thank's to mamatisya coz belanja makanan yang sedap itu. Ehh belanja ke??? bkn dpt free ke...hehehe tak kisah lah. janji sedap nyummm3.... ....:::

1 comment:

mama tisya said...

mmg sedap kn dua2 tu...hah yg pavlova tu free ..yg red velvet cupcakes tu order & byr:-p aduhai terbayang2 kesedapan nye..yum22222