Sunday, May 20, 2012

~ TAKO TAO sedap tauuu!!! ~





Korang biase nampak tak makanan ni...or ade sesape yg dah biase makan...? ;)
Aku ni kire baru jugak lah cube... (sekali lagi ketinggalan =P haha~ )


Makanan ni ala2 makanan jepun....biasenye ade jual kat Jusco. Kat tempat lain aku tak sure plak lah...sbb yg aku nampak kat Jusco je...hehehe

Tapi memang sedap lah....mule-mule dulu tak brape rase nk try....tapi bile dah try...oooooo sedap rupenye...
Die ade 5 flavour atau inti...Octopus, Prawn, Chicken & Cheese, Unagi, Abalone 

Setakat ni aku belum cuba lagi yg inti Praw & Abalone...yg lain aku dh cube dh...bagi aku sedap laa... ;)

 

Yang ini ber inti Chicken & Cheese...


Yang ini pula Octopus.... ;)


Amacam...terliur tak..? hehe...
Satu kotak isi nye ade tiga ketul....aku kalau beli sure nak extra sos and mayonis...
Kalau nk extra itu semua harga pon kene extra skit lah kan...
Setiap satu extra tu kene tambah 50sen....Harga sekotak Tako Tao ni plak RM 4.90....
Sape yang belum cuba...dipersilakan lah cuba...hehe ;)





Ade sesape yg dh pernah makan tak...? ape komen korang...? ;)

4 comments:

mama tisya said...

baru tau ek..hehehe..mmg suka bli kalo ke jusco tp bli prawn je..pernah konon2 nk try octopus tp bila smp kt kaunter sure prawn juga di order..hehehe

~ cik AiN pinky ~ said...

baru TAU sedap.....haha...prawn belum penah rase lg...next time boleh cuba prawn plak...hehehehe nyummmm3....

Myra Jay said...

Tak penah makan pun, 1st time tengok..
Tp nampak cam sedap ;)

~ cik AiN pinky ~ said...

mmg sedap. hehe... nnt try kak myra cari kat jusco perda ke...hehehe ;)