Monday, July 23, 2012

~ Dapat "hadiyaa" ~

Salam readers......




Wahhh harini rezeki murah laa....

Haa...cantik kan kotak tu...
Isinye pon lumayan. hehe :)

Kat office tadi dapat bende ni...balik rumah baru aku bukak. oh...ade kurma and kismis and ade dua ketul cokelat tu...hehehe

Kemain cantik lagi kotak die...smpai aku rase tak sampai hati lah nak bukak..
siap ikat-ikat reben bagai. haha~
Tapi bukak lah jugak kan....

Sebenarnya bende ni pemborong dari Penang yang bagi.
Murah betul hati beliau...selalu kirim sesuatu kat kami di KL ni. hehe~
Dulu die pernah bagi jeruk sebalang sorang...


Kitorang paggil beliau MAMU....
Thank's mamu sbb bagi kurma ni...semoga di murahkan lagi rezeki.... ;)


Macam tau tau je kan aku ni memang suke kumpul kotak kotak ni. Dapat plak kotak cantik macam ni...wahhh suke sangat sangat... heheeee ;)

Friday, July 20, 2012

~ The Blue's Party ~

Salam readers....

Ahaksss...lately ni tuan tanah agak jarang ye update entry. 
Bajet busy lah? Takde maknenye! busy menternak lemak ade lah. hahaha...

By the way. Esok kite semua akan berpuasa.
Welcome Ramadhan Al-mubarak yang di nanti nanti. ;)

Ape ape pon. harini aku nak update entry pasal last Wednesday...
Sempena nak puase ni lah kan...we all kat office ni buat lah sedikit acara makan makan. hiks ;)


Selain makan makan sempena ramadhan ni...we all celebrate lah skali utk kengkawan yang menyambut birthday mereka dalam bulan Jun and Julai. ahakss tuan tanah pon termasuk dalam senarai okeyh. 
Birthday aku pon bulan Jun jugak. hikss ;)

So the "tema" is blue blue blue.
Gigih memasing pakai mengikut tema. haha

So let's layan gamba gamba yang sempat di snap mase hari kejadian...

we are in blue's yo!

Thank's a lot to all member's...and team team 31st floor...
sume sporting sporting and giler POSE! hahaha...







Salam Ramadhan Al-Mubarak readers...
Semoga Ramadhan kalini bertambah amalan kite, 
Semoga kite semua dirahmati dan diberkati Allah S.W.T. 

Aminnnnn.... :)


Selamat Berpuasa Muslimin Muslimat sekalian...

Tuesday, July 10, 2012

~ Diskaun..!!! Diskaun...!!! Special offer for today only...!!! ~

Salam readers....



Lame aku menyepi kan. Tak update entry. Tetibe harini buat promosi plak. hehehe ;)

Ok. Takmo ngarut panjang panjang.
Aku jalan-jalan blog walking td....so singgah ke blog IrmadiLondon.

Semua produk jualan Irma diberi Diskaun RM10.00
Tawaran sah bermula jam 3.00 hingga 5.00 petang hari ini SAHAJA... selasa 10 Julai 2012


Antara produk Irma yg aku penah rase...
Pavlova & Red Velvet...
Sedappppp tauuuu!!!!

So korang boleh lah ke blog Irma untuk tengok banyak lagi produk-prodok yg lain... ;)



Syarat -

1- Anda Follower blog IrmadiLondon.

2- Tawaran sah untuk 2 Jam sahaja.

3- Sila SMS Nama, No Telefon ke talian 013 258 8230. Irma.

4- Sekiranya anda memenuhi syarat di atas, anda layak menerima tawaran ini. 


Tawaran bermula jam 3.00 sehingga 5.00 petang hari Selasa 10 Julai 2012.

SMS.. SMS... SMS sekarang..!!! 


Cepat bertindak. Lambat rugi.




Link ke entry Irma: http://irmadilondon.blogspot.com/2012/07/tawaran-hebat-potongan-diskaun-rm10.html