Friday, July 20, 2012

~ The Blue's Party ~

Salam readers....

Ahaksss...lately ni tuan tanah agak jarang ye update entry. 
Bajet busy lah? Takde maknenye! busy menternak lemak ade lah. hahaha...

By the way. Esok kite semua akan berpuasa.
Welcome Ramadhan Al-mubarak yang di nanti nanti. ;)

Ape ape pon. harini aku nak update entry pasal last Wednesday...
Sempena nak puase ni lah kan...we all kat office ni buat lah sedikit acara makan makan. hiks ;)


Selain makan makan sempena ramadhan ni...we all celebrate lah skali utk kengkawan yang menyambut birthday mereka dalam bulan Jun and Julai. ahakss tuan tanah pon termasuk dalam senarai okeyh. 
Birthday aku pon bulan Jun jugak. hikss ;)

So the "tema" is blue blue blue.
Gigih memasing pakai mengikut tema. haha

So let's layan gamba gamba yang sempat di snap mase hari kejadian...

we are in blue's yo!

Thank's a lot to all member's...and team team 31st floor...
sume sporting sporting and giler POSE! hahaha...







Salam Ramadhan Al-Mubarak readers...
Semoga Ramadhan kalini bertambah amalan kite, 
Semoga kite semua dirahmati dan diberkati Allah S.W.T. 

Aminnnnn.... :)


Selamat Berpuasa Muslimin Muslimat sekalian...

2 comments:

mama tisya said...

mmg meriah bab mkn2 ngan posing2...lps puasa mkn2 lg nanti sempena raya plak

~ cik AiN pinky ~ said...

tau takpe...nnt lepas puase susun jadual majlis makan2 sempena raya plak...hehehe..