Wednesday, August 29, 2012

#WW~Wordless Wednesday #13


Friday, August 10, 2012

~ Iklan BERNAS yang sangat TOUCHING ~

Salam readers......

Harini aku tengok kat FB and blog blog ramai yang share video iklan sempena raya dari BERNAS.
And mostly kate sedih.... ade yang sampai menitik air mate....
Tapi serius mmg sedih...aku tengok berulang kali pon rase betakung air mate...
Rase nak balik kampung sekarang je...

So...aku pon nak share video nye jugak.

Kalau kat tv versi 3 minit. pendek sikit...yang youtube punya ni 7 minit...
Nasib baik laaa kat office diorang tak buat tayangan untuk staff sebelum disiar kat tv macam iklan sempena kempen "Secupak Budi Sepenuh Hati" haritu...
Kalau tidak.....mau pakat meleleh laa air mate masing masing...hehehe