Friday, September 28, 2012

Tak sedar sedar lagi..???

Salam Readers... And salam Jumaat :)

Harini aku baru masuk office setelah 4 hari di Kuala Terengganu. Ape lagi...Outstation la....
Kalau ikutkan malas je nak masuk office harini..heheee. Maklum laa perjalanan dh hampir seharian. Tp takpe lah harini kan jumaat...
Lagi pon aku ade misi penting harini. =P





Haa...bukan..bukan... aku bukan nak jual baju kat sini :p
Ni misi yg aku cakap td...
Last Week aku beli baju ni...Tapi kannnn tapi kannnnn...
Aku lupe yg aku dah membesar sikit sekarang.. =P

Konon aku nk pakai mase wedding cousin nnt. Tapi balik rumah haritu bile fitting.....
Alamakkk...tangan tak boleh masuk. Ok Fine!
Lupe diri seketika. Gedik gi amik saiz S kan...konon muat lah. ceh...! :p


So kejap lagi aku nak try gi tukar. Hopefully boleh tukar lah. Even tak dapat warna yg same...
Kalau tak boleh nnt aku pikir pikir kan nk jual or sedekah... Errr ade ke yg nak beli :P  Hahahaha~

Friday, September 21, 2012

Suka beliiiiii................

Suka beli ape..???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v


Haaaaa...suke tak? suke tak?
Aku suke... ;P

Well..... wanita bekerjaya mcm aku... (statement mintak pelempang je ni) nak nak yg pakai tudung mmg sangat memerlukan ini. Kan.   ;)

So that kalau pakai yang same hari hari bosan jugak. Ye dak...
Ntah sawan ape harini aku bejalan sorang sorang kat pasar boleh beli 12 biji pin ni. Kenapa mesti 12..?    
12 laa sebab die jual 12 biji RM10. Miahahaha.. ;P

Boleh je nak beli satu satu. Tapi aku beli berpasang pasang. Senang nak match mase pakai kan.
Takde laa kang sebelah lain, sebelah lain. Heeeee :D
And aku kurang gemar yg besor besor gedabak...suke yg comel comel mcm ni... ^^,





Korang suke tak beli bende kecik kecik comel comel mcm ni... ;)

Muraaaaahhhhhh Rezeki~

Salam Readers....

Pagi pagi ni sampai office tengok ade dua bende atas meja. :)




Ahaaaa....tadaaaa... ^^,

Waaahhhhh best ni. Nanti boleh ajak Encik Buah Hati gi makan. Heheeeee ;)



Tq too "MAMU" (Pemborong dari Penang)
Semalam die datang office aku. So kalau die datang sini mesti ade je ole ole untuk kami.
Semoga murah rezeki Mamu. Aminnnnn.... :)






Esok esok mai lagi jgn lupa bagi lagi naaa.....hehehe

Thursday, September 20, 2012

Sape suke bende comel~ !!!!

Sape yg tak suke bende bende yg comel kan....
Nak nak plak girls. Haaaa lagi lah suke~  Macam aku....Heeeee  *Promot ke ape ni ;P

Tadi aku pegi Pavilion. On the way nak balik tu menyinggah lah kat Watson. Gedik dok belek itu ini sekali terjumpe bende ni...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Hahaaa...comel...??? ^^,
Wet tisu je pon... ;P



Satu pack ade 4 pack kecik dlm tu and 4 colour and 4 bau berbeza 
Bau die pn sweet sweet je. I loikeee ;)
Of coz laa aku akan guna yg warne PINK dulu. Heeee   *dasar obses pink~
Harga. RM6.90 satu pack tu.
Kalau yg nak beli pack kecik kecik pn ade jual jgk. Satu pack kecik tu RM1.90





Selamat Mencuba ^^,

Dashboard dah baru. Menggagau~

Salam Readers.....

Lately ni aku ade jugak perasan note dalam box kuning kalau kite bukak dashboard blog. Haaaa korang perasan tak note tu...? (lupe nak print screen hehe)
Dalam box tu dah warning yg view dashboard akan ditukar ke view baru. And kite dah tak boleh tukar yg old view dah. Kalau dulu, kite boleh pilih lagi kan nk gune old view or new view.
Kire macam paksa rela lah. haha
Dulu sakali ade di offer utk tukar view baru ni. Tapi aku tukar semula ke old view. 
Bagi aku tak pening. Yg baru ni macam pening sikit kan.
Menggagau laa jawapnye nak study semula... ;p





Nak buat new post pn view dah lain dah.
Tekulat kulat jugak td cari button nak create new post. Haha



Well.... semua bende takkan kekal kan. Mesti lah ade perubahan. ;)