Thursday, September 20, 2012

Dashboard dah baru. Menggagau~

Salam Readers.....

Lately ni aku ade jugak perasan note dalam box kuning kalau kite bukak dashboard blog. Haaaa korang perasan tak note tu...? (lupe nak print screen hehe)
Dalam box tu dah warning yg view dashboard akan ditukar ke view baru. And kite dah tak boleh tukar yg old view dah. Kalau dulu, kite boleh pilih lagi kan nk gune old view or new view.
Kire macam paksa rela lah. haha
Dulu sakali ade di offer utk tukar view baru ni. Tapi aku tukar semula ke old view. 
Bagi aku tak pening. Yg baru ni macam pening sikit kan.
Menggagau laa jawapnye nak study semula... ;p





Nak buat new post pn view dah lain dah.
Tekulat kulat jugak td cari button nak create new post. Haha



Well.... semua bende takkan kekal kan. Mesti lah ade perubahan. ;) 

1 comment:

Anonymous said...

tremendous issues here. I?
Welcome to my site [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].