Friday, September 21, 2012

Suka beliiiiii................

Suka beli ape..???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v


Haaaaa...suke tak? suke tak?
Aku suke... ;P

Well..... wanita bekerjaya mcm aku... (statement mintak pelempang je ni) nak nak yg pakai tudung mmg sangat memerlukan ini. Kan.   ;)

So that kalau pakai yang same hari hari bosan jugak. Ye dak...
Ntah sawan ape harini aku bejalan sorang sorang kat pasar boleh beli 12 biji pin ni. Kenapa mesti 12..?    
12 laa sebab die jual 12 biji RM10. Miahahaha.. ;P

Boleh je nak beli satu satu. Tapi aku beli berpasang pasang. Senang nak match mase pakai kan.
Takde laa kang sebelah lain, sebelah lain. Heeeee :D
And aku kurang gemar yg besor besor gedabak...suke yg comel comel mcm ni... ^^,





Korang suke tak beli bende kecik kecik comel comel mcm ni... ;)

No comments: