Friday, March 29, 2013

Apakah...???

Semalam....
Aku gi lah Aeon...(dulu Jusco...pffttttt...) pastu terjumpa classmate mase Dip dulu...

Aku perati je die..sbb aku pn tak brape yakin nk tegur...takut silap org. Malu iollsss nnt...mihmihmih...

Dah perati tu aku yakin macam kawan aku. So aku slow2 sebut name die. Ehh die pandang! Betul. Tak silap org...hehehe...


Aku : Kak Vijaya...? (die India..)

Kak V (name glamer die..haha) : *Kerut dahi* Ehh Ain..... hehe

Aku : Keje mane skang..?

Kak V : Kat Jalan Ampang... Ain nampak lain lah...

Aku : Nampak lain..? Lain mcm mane..? Hehehehe...
(dalam hati ---> ni kalau tak kate aku nampak putih, nak kate aku lawa lah tu...*betulkan tudung*)
*sile muntoh berjemaah* muahahaha...

Kak V : Nampak Tembam...

Aku : (-_____-)"  *Bunyi Cengkerik*





Kbye...

Thursday, March 28, 2013

Aku dan........

.....games tak dapat dipisahkan~

=P

Friday, March 22, 2013

Hello.. Hello..

Assalaaamualaikum....

Wahh..lame sungguh kan aku tak update blog....ade ke yg menunggu..? (Pffftttt..perasan...)

Walaupun aku tak update blog tapi aku sangat aktif melawat blog orang... jadi silent reader lah tu...kikiki...

Malas pn ye...takde idea pn ye.... (nampak tak alasan nk up up je... =P  )

Ehh sebenarnya aku nk citer bende lain...hehe.. Well...sekarang kan zaman "bersohsial sohsial" di laman maya...korang igt korang je nak up... aku pn nk up jgk...hahaha
Aku pn ade....ade Instagram...hahaha *phoyooo sume ni phoyoooo*

Sape nak follow boleh le follow...
Bajet hebat lah buat kenyataan mcm ni...? *kikis kuku* =P